Casal de Nadal

//Casal de Nadal
Casal de Nadal 2017-12-02T10:10:27+00:00

Project Description

Un any més des d’Arriant ens plau informar-vos del Casal de Nadal ( Espai de lleure infantil ) que durem a terme els propers dies  27, 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, 3, 4 i 5 de gener, a la Vall d’en bas, concretament a l’espai jove de Can Tista.

El centre d’interès aquest any és :“ la màgia del fènix “ que tracta sobre reciclatge i reutilització (com objectes ja rebutjats, poden renéixer de les seves cendres com l’au fènix ). Un tema que creiem interessant en aquestes dates on hi ha tant de consumisme i en general per fomentar la reutilització i aprofitament, ajudant així a disminuir la generació de residus i a fomentar la creativitat i la consciència ambiental.

Cada dia tindrem una activitat diferent: Jocs, música, tallers, gimcana, titelles, màscares, teatre, clown…..; totes vehiculitzades per la màgia del fènix.

No ho dubtis i vine a crear, jugar, cantar, ballar i gaudir amb nosaltres. T’hi esperem !!

Informació inscripcions anticipades:

La recepció/guixeta a l’Espai de Lleure s’obrirà a les 8.00 h. de cada dia d’activitat a l’espai de recepció de Can Tista de Sant Esteve d’en Bas i romandrà oberta durant totes les hores d’obertura de l’Espai fins a les 13.30 h. A les 13h, aquells qui es quedin al servei de monitors de menjador ( el servei de menjador es amb tupers que els nens i nenes porten de casa i al parvulari hi ha nevera i microones per escalfar el menjar ) marxaran acompanyats fins el parvulari a dinar i hi estaran fins les 15h.

Podeu realitzar les inscripcions anant al web arriant.org on hi trobareu el formulari d’inscripció i com fer el corresponent pagament. Una vegada tingueu el comprovant bancari del pagament i juntament amb la fitxa d’inscripció degudament omplerta, ho podeu fer arribar a:

  • Espai Jove  “Can  Tista”,  al  C/Sant  Josep,  s/n  de  Sant  Esteve  d’en  Bas
  • Ajuntament Vall d’en Bas, al C/Sant Esteve, nº3 (vallbas.cat).

Per realitzar el corresponent pagament, o podeu fer:

  • Si voleu realitzar una transferència, feu-la a: Arquia (Caixa d’Arquitectes): 3183.1700.61.0001313145
  • Si voleu fer un ingrés en finestreta, ho podeu fer a través de qualsevol oficina del Banc de Santander al nº de compte a dalt indicat.
INSCRIPCIONS