RUTES

RUTES 2021-06-08T10:52:31+02:00

Project Description

Des d’Arriant, com a impulsors de projectes educatius integrals, cooperatius i integratius hem creat un nou projecte basat en rutes.

En aquest sentit, volem contribuir a la transformació social mitjançant l’educació en el temps lliure, i per això hem dissenyat una ruta on la metodologia educativa sigui la cooperació. El model cooperatiu dins d’un context d’activitats de lleure durant l’estiu, incentiva a la mainada a ser protagonistes en la solució dels seus problemes d’una forma col·lectiva i a organitzar-se en el dia a dia d’una manera horitzontal, assembleària i en comissions de treballs per les diferents necessitats de l’estada.

La ruta que us oferim, és un recurs més en el procés d’ensenyament-aprenentatge, un recurs alternatiu que proporciona un marc on desenvolupar les capacitats de sociabilitat, de relació i de descoberta, adequat a les característiques i experiències prèvies dels infants participants. L’interès del projecte rau en el fet que educa la coresponsabilitat i la solidaritat en els propis protagonistes del fet educatiu, desfent així dinàmiques més rígides en les quals els nens/es tenen poca o cap participació en la pròpia gestió diària de l’organització.