Qui som

/Qui som
Qui som 2018-07-11T15:25:17+02:00

Què és arriant

Arriant formació i lleure slu, compromesos en l’educació integral i cooperativa

ARRIANT Formació i Lleure SLU, és una empresa de treball associat, d’iniciativa social i intercultural, amb seu a Olot (Garrotxa). Arriant com a tal te 12 anys de vida i els seus components, tenen una experiència en el món del lleure que supera la dècada en cada un d’ells/es. Les colònies escolars i d’estiu, els cursos de formació i els casals són els motors que conformen Arriant.

L’eix únic d’interès és la mainada. Mitjançant el joc cooperatiu potenciem la participació i no l’exclusió, estimem el medi com a gran recurs per respectar i creiem en les relacions interpersonals com a font d’enriquiment. El privilegi que és viure a la Garrotxa no el podem menystenir, per tant valorem molt positivament les excursions i passejades que ens fan redescobrir la grandesa que ens envolta.

La qualitat humana dels/les monitors/es d’Arriant, encaixa perfectament amb els valors esmentats. El nen i la nena són els protagonistes i el monitor/a ha de vetllar perquè aquests/es es diverteixin, aprenguin i estiguin ben atesos/es.

Quan Arriant es responsabilitza d’unes colònies escolars ho fa basant-se en un programa pedagògic on cal tenir en compte el coneixement del territori, les necessitats de la mainada i la metodologia per fer-lo el màxim d’exitós possible.

El nostre equip

Les nostres instal·lacions

La nostra seu esta ubicada al centre d’Olot, al Nuria, un antic cinema reconvertit en espai social

Una de les nostres cases rurals a la comarca del pla de l’estany, al costat del nucli urba d’Esponellà

Una casa rural ubicada al costat del riu on a part de colònies i activitats de lleure s’hi fa bioconstrucció, permacultura i activitats socials

Una casa ubicada al municipi de Puigpardines, a 10 min d’Olot dins el paratge natural de la parcel·lària

Un alberg remodelat al municipi de la Vall d’en Bas, a 10 min d’Olot, també dins el paratge natural de la parcel·lària

Una casa ubicada a l’altiplà de Batet de la Serra, a prop d’Olot i amb unes vistes del pirineu inigualable