Arriant ara

//Arriant ara
Arriant ara 2017-12-15T00:16:01+01:00

ARRIANT Formació i Lleure és una empresa dedicada al sector del lleure amb seu a Olot (La Garrotxa). L’empresa com a tal te 4 anys de vida però recull la trajectòria de 8 anys com a cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre així com de 4 anys més previs com a associació. Per tant, els seus treballadors/es tenen una experiència en el món del lleure que supera la dècada en cada un d’ells/es. Les colònies escolars i d’estiu, els cursos de formació i els casals són els motors que fan arriar aquesta entitat.

L’eix únic d’interès és la mainada. Mitjançant el joc cooperatiu potenciem la participació i no l’exclusió, estimem el medi com a gran recurs per respectar i creiem en les relacions interpersonals com a font d’enriquiment. El privilegi que és viure a la Garrotxa no el podem menystenir, per tant valorem molt positivament les excursions i passejades que ens fan redescobrir  la grandesa que ens envolta.

La qualitat humana dels/les monitors/es d’aquesta empresa encaixa perfectament amb els valors esmentats. El nen i la nena són els protagonistes  i el monitor/a ha de vetllar perquè aquests/es es diverteixin, aprenguin i estiguin ben atesos/es.

Quan Arriant Formació i Lleure es responsabilitza de qualsevol activitat de lleure ho fa basant-se en un programa pedagògic on cal tenir en compte el coneixement del territori, les necessitats de la mainada i la metodologia per fer-lo el màxim exitós possible.