Orígen

//Orígen
Orígen 2017-12-02T10:08:52+01:00

Tot va començar realitzant un exercici d’emprenedoria col·lectiva d’un grup de joves entusiasmats amb les possibilitats que obria el fet de treballar en i des del món del lleure educatiu, sobretot treballant pels més petits de cada casa. Al veure aquesta realitat ens vàrem engrescar en un projecte propi: L’associació Arriant.

L’associació neix el 2004, amb la intenció de dignificar el treball del monitor en el lleure i l’educació no formal així com per a realitzar activitats i projectes educatius per promoure la cooperació, la solidaritat i la interculturalitat entre les persones i els pobles.

Després de 4 anys com a associació ens vam constituir com a cooperativa per adaptar-nos més a les necessitats tant pròpies com externes.

Des de llavors Arriant ha caminat amb la intenció de despertar la curiositat i la il·lusió en un ambient alegre i participatiu, on es possibilita un clima per fer créixer l’individu com a part d’un grup  i un esperit constructiu, capaç de fer als infants, més autònoms , solidaris i crítics.

Les experiències viscudes i el camí fet, ha estat altament positiu i ens ha donat el coneixement i les capacitats,  per poder seguir realitzant  projectes i donant uns serveis de formació en el lleure de qualitat, experimentats i amb un alt contingut humà, que són referent del què som ara, Arriant Formació i Lleure slu.