Camps de treball

//Camps de treball
Camps de treball 2018-07-31T14:00:14+02:00

Project Description

Els camps de treball que duem a terme des d’Arriant són unes activitats en les quals un jove de diferent procedència s’integra en un grup que es compromet de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar, durant un període de 15 dies, un treball de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni, etc… Aquesta tasca es combina amb la realització d’activitats lúdiques i de lleure. Es realitza en zones geogràfiques amb un entorn humà i natural molt divers.

En el camp de treball es crea un immillorable espai educatiu a través de l’acció. La combinació entre el servei a una causa i el temps dedicat a créixer, a crear, a relacionar-se, dona com a resultat un espai altament educatiu i completament enriquidor.

La realització d’aquesta activitat constitueix un mitjà per a fomentar uns determinats valors: la convivència, la tolerància, la solidaritat, la participació, l’aprenentatge intercultural, el coneixement cultural, etc.

Aquest estiu, Arriant,  junt amb Núria Social, organitzem el camp de treball Garrotxa 2018- Recuperació del camí Ral (Hostalets de’n Bas)